Proměňte sen ve skutečnost: realizace zahrady podle vašeho přání

realizace_zahrady_arboservis_eu

Zahrada by měla být místem klidu a relaxace. Po náročném pracovním dni nás dobije energií, je místem, kde se rádi setkáváme s rodinou a přáteli. Z toho důvodu je jejím cílem souznít s vaším domem, tvořit kompaktní celek. Jak na to, abyste ji mohli využívat dosyta celý rok?

Návrh a realizaci zahrady nechte na odbornících

Nosíte v mysli svou vysněnou zahradu, ovšem nemáte dostatek zkušeností a možností pustit se do její realizace? Právě pro vás tu jsou firmy specializující se na úpravy zahrad, které dokáží zhmotnit vaše představy. ARBOSERVIS vám vytvoří zahradu od A až po Z. Připraví návrh a zpracuje projekt, jenž dovede až do konce. Hravě si poradí též se sadovými úpravami, střešními zahradami, jezírky i veřejnou zelení. Před započetím zahradnických prací prozkoumá terén, bere v potaz rovněž povětrnostní podmínky, aby výsledný efekt byl dokonalý.

Vaše zahrada bude v nejlepších rukou

Návrh zahrady dostanete na míru vašim potřebám. Zohledňuje také výběr rostlin, které se s ohledem na půdu a klima na vaši zahradu nejvíce hodí. Nemáte v úmyslu se o zeleň přehnaně starat? V tom případě vám budou doporučeny rostliny s minimálními požadavky na údržbu. Projekt zahrady nezapomíná na doplňky, jimiž jsou cesty, chodníčky, valy, jezírka nebo zavlažovací systémy. Firma se nezalekne ani atypických zakázek typu zelených střech. Disponuje profesionální zahradní technikou vhodnou i pro úpravu půdy.

Jak postupovat?

V případě, že se chcete pustit do zvelebení zahrady, veškeré informace naleznete na stránkách www.arboservis.eu. Načerpáte zde inspiraci z již realizovaných projektů soukromých zahrad, firemních objektů či veřejných parků. Zahradní úpravy ovšem odvedeným projektem nekončí. Firma i nadále sleduje vývoj zahrady, aby ho mohla průběžně usměrňovat a dovést ho co nejblíže k vašemu zadání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.