Skryté zásuvky do každé kuchyně

zasuvky do kuchyne

Pokud jste o skrytých zásuvkách ještě neslyšeli, určitě si o nich zjistěte víc. Výsuvné a skryté elektrické zásuvky jsou praktické a mají perfektní design. Hodí se nejen do pracovních desek a stolů v kuchyni, kanceláři i pracovně. Odklopný nebo vysouvací mechanizmus ušetří prostor a zásuvky už nebudou nikdy mastné a plné prachu. 

Výsuvné a skryté zásuvky jsou užitečným pomocníkem do kuchyně i kanceláře. Kromě praktického využití mají i moderní design a vzhledem nenarušují obytný prostor. Jsou prostorově úsporné, instalace je snadná i rychlá a hodí se i pro dodatečnou montáž. Dotykové zásuvky mohou být vybaveny i bezpečnostním senzorem proti nechtěnému zavření. Při výběru sledujte celkové maximální elektrické zatížení, podobně jako u varné desky a trouby. Důležitá je i délka kabelu.

Skryté zásuvky a jejich výhody

Kryté a zasouvací zásuvky jsou chráněny před prachem, mastnotou, výpary a nečistotami v kuchyni. Klasické zásuvky je obtížné uvnitř vyčistit. Navíc se zbavíte kabelů od prodlužovaček a vaše zásuvky už nebudou nedostupné za nábytkem. Skryté zásuvky do kuchyňské linky či pracovní desky jsou v různých materiálech, tvarech, barvách a povrchových úpravách. Jsou zásuvné, výklopné i dotykové a osadit je lze vertikálně i horizontálně. 

Elektro zásuvky do pracovní desky

Zásuvky do kuchyně se navzdory jejich označení dají použít i v jakékoliv jiné místnosti. Zásuvky do pracovní desky a stolů se kromě kuchyňské desky hodí třeba do kanceláře, pracovny nebo zasedací místnosti. Kompletní elektrické zásuvky jsou připraveny pro montáž bez možnosti další konfigurace. V nabídce jsou však i zásuvky, které lze osazovat různými výstupy. Pokud si je chcete nakonfigurovat podle představ, můžete zvolit počet USB, HDMI, datových zásuvek RJ45 i nabíječek.

Elektro zásuvky do nábytku

Elektrické zásuvky snadno zabudujete do kuchyňských skříněk i nábytku ve všech typech místností. Do kompletních zásuvek není třeba frézovat ani vrtat montážní otvor. Vestavné a zabudované zásuvky dotvoří současně vzhled i funkčnost všech pracovních míst a ploch. Mohou mít různé způsoby otevírání i odlišné vybavení modulů podle vašich preferencí. Zápustné zásuvky lze osadit třeba USB nabíječkou i datovým připojením. U některých se dají spojky u zásuvek vyměnit dle potřeby.  

zásuvky do kuchyně

Snadná a rychlá montáž

Zásuvky do pracovní desky mají promyšleně uchycený přívodní kabel, který umožní instalační hloubku 40 mm. Dají se tak pohodlně vložit třeba i nad zásuvky v kuchyňské lince. Výsuvné elektrické zásuvky a sloupky do kuchyňské linky mohou obsahovat různý počet zásuvek, sloty pro USB i různé délky přívodního kabelu a vysunou se ihned po stisknutí. Zapuštěné zásuvky do pracovní desky lze instalovat do desky od 16 do 60mm a výsuvné sloupky do otvoru o průměru 60 mm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.